цинку оксид (1 кг)

135 ₴
Без податку

ZnO

Кількість

Окис цинку, категорія продукту "фарм"
У фарбах для живопису застосовується як білила.
У виробництві косметичної продукції - як відбілюючий пігмент, який до того ж має протизапальну, підсушують, адсорбуючим, в'язким і антисептичну дію
Придбати можна від 1 кг. Ціна вказана за 1 кг.
000000128

Характеристики

Класифікація
чистий (Purum)
Метал
Цинк Zn
Неметалл
Кисень О